Standaard levering is altijd Gratis!

Alle kluizen, brandkasten en lockers worden binnen Nederland (exclusief de Waddeneilanden), België en Luxemburg altijd gratis geleverd.

De gratis levering van de kluizen en brandkasten vinden standaard plaats op de begane grond, net achter de eerste sluiting, zonder enig verticaal transport op of bij het afleveradres. (Wanneer de toegangsdeur te smal is voor aflevering, wordt uw bestelling voor de deur afgeleverd.)

Omdat een aantal kluizen niet met een standaard pakketdienst verstuurd wordt, kan het zijn dat er contact met je wordt opgenomen om een afleverdag en tijd af te spreken. (Dit is niet altijd het geval). Doorgaans is de levertijd 2-4 werkdagen.

Lichtere kluizen worden met een standaard pakketdienst verzonden. Grotere en zwaardere kluizen, brandkasten en lockers worden met een speciale vervoerder verzonden. Het afleveradres dient dan ook altijd per vrachtwagen bereikbaar te zijn.

 

Full service levering (optioneel)

Levering en plaatsing op de begane grond of een per lift bereikbare etage

Een inbraakwerende kluis met een gewicht van minder dan 1.000 kg moet volgens de Europese norm op vakkundige wijze worden verankerd aan de muur of vloer. Alleen dan zijn uw kostbaarheden pas echt beschermd tegen inbraak. Veel verzekeraars eisen dan ook dat kluizen deugdelijk verankerd zijn. Onze professionals zorgen bij aflevering ervoor dat de kluis conform de veiligheidseisen wordt geplaatst en wanneer gewenst op de juiste wijze wordt verankerd.

Levering en plaatsing wanneer de etage alleen per trap bereikbaar is

Wanneer je woning of bedrijfspand niet over een lift beschikt, dan kunnen kluizen tot en met 100 kg door middel van een innovatieve trappenloper vervoerd worden, mits de trap minstens 80 cm breed is.

Er zijn een paar voorwaarden waaraan voldaan moet worden om van deze etage levering gebruik te kunnen maken:

  • De kluis heeft een maximale maatvoering van 950x700x700 (HxBxD in mm) en De kluis weegt maximaal 100 kg.
  • Kluizen zwaarder dan 101 kg alleen op aanvraag.
  • De trap is minstens 80 cm breed Onder en bovenaan de trap is minstens 90 cm uitloopruimte
  • Trap is niet steiler dan 45 graden
  • Geen hoogpolig tapijt
  • Geen wit gelakte trap
  • Tot maximaal de tweede etage

Voordat onze bezorg professionals de kluis op vakkundige wijze verankeren, wordt uiteraard de werking van de kluis gecontroleerd en uitgelegd. Bij vertrek wordt het verpakkingsmateriaal netjes opgeruimd en meegenomen.

Terug naar informatie over kluizen