Voorkom spionage van mobiele apparaten met Salvus signaal blocker

21-10-2020 Kluizen

De militaire inlichtingendienst MIVD waarschuwde vorige week in landelijke media voor spionage via smartphones of tablets tijdens vergaderingen. Volgens MIVD-diensthoofd Jan Swillens is de kans groot dat er door hackers wordt meegeluisterd als er bijvoorbeeld bedrijfsgeheimen worden besproken, zegt hij onder meer in een interview met De Telegraaf en de NOS. Veilig vergaderen U herkent het zelf misschien ook; tijdens vergaderingen houdt men hun smartphone op zak of liggen de apparaten op tafel. Een ideale situatie voor hackers om gevoelige bedrijfsinformatie af te luisteren, blijkt nu. Directies van grote bedrijven zouden er dan ook verstandig aan doen als ze elektronische apparaten veilig opbergen volgens Swillens. ,,Men onderschat het gevaar vanuit de cyberspace. De Chinezen en Russen spioneren al lange tijd in ons land via de cyberspace, dus bedrijven moeten hiervoor uitkijken.”

Salvus signaal blocker-kast voorkomt spionage mobiele apparaten

Kluizen24 heeft voor bedrijven een speciale oplossing: De Salvus signaal blocker-kast. Deze kast is zo ontworpen dat gsm-signalen worden geblokkeerd en dus de mobiele apparaten die erin opgeborgen liggen, niet worden bereikt. Zo wordt het voor hackers onmogelijk om te spioneren en blijft gevoelige bedrijfsinformatie gewoon binnenskamers. De kast bestaat uit meerdere vakken waarin mobiele apparaten afzonderlijk van elkaar kunnen worden opgeborgen.

Kluis op maat

Om ervoor te zorgen dat de Salvus signaal blocker-kast geheel aan uw wensen voldoet, kunnen we de kast voor u op maat maken. Zo kunt u zelf aangeven hoeveel opbergvakken er nodig zijn, welke afmeting de kast moet hebben en of er een stroomvoorziening nodig is in elk vak. Wilt u graag meer informatie over deze Salvus signaal blocker-kast? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze productspecialisten vertellen u graag meer over alle mogelijkheden!

Neem contact met ons op